Om Lexher

Konsultföretag med Linux och IP Nät kompetens sedan 2007

ETT IT KONSULT BOLAG MED FOKUS PÅ OPEN SOURCE.

Vårt mål är att attrahera, utveckla och dela kompetens inom våra tekniska fokusområden. Linux och IP Nät. För att möta ambitionen att utvecklas och utmärka sig inom sina respektive omården hos våra högt värdesatta medarbetare och konsulter beslutade vi oss för att etablera ett utbildningscenter. För att dela med oss av oss själva och vår resa bestämde vi oss för att öppna dörrarna till vår plats för lärande.

Vad motiverar oss

Vi vill bidraga till utveckling av människor och bra möten mellan människor. Vi tror att samlad och riktad kunskapsutveckling är centralt för glädje och riktning i livet. Vi vill bidraga till det.

Det finns också något spännande som kan hända i läroprocessen, när processen är öppen för verkligt lärande. Som när läraren och studenten byter plats, då svaren förstör frågorna och alla tar nästa steg tillsammans. Det är magiskt. Det vill vi vara en del av.

NÅGRA TANKAR OM UTBILDNING

Framtidens kurser formas och prövas idag. Vi vill bistå i utvecklingen av nya sätt att förmedla och bygga kompetens. Vissa tror att den traditionella klassrumsformen snart kommer att ersättas helt med nya inlärningsformer, som VR (Virtual Reality) teknologi.

Vi är dock helt övertygade om att en stor ovärderlig del av mervärden man tar med sig från en utbildning kommer lika mycket från att göra kunskapsresan tillsammans med andra, att dela och diskutera det man lär sig med andra.

Vi tror att kompetens i sin helhet består av tre huvudsakliga komponenter – kunskap, färdighet och attityd. Kunskapen är den teoretiska biten. Färdigheterna kommer med övningar och erfarenheter. Attityd ligger i våra perspektiv, våra inställningar till saker och ting, som i princip alltid skapas i och står i relation till andra. Utvecklingen kommer när de tre kombineras.

Vi finns här för dig

Hör gärna av dig och berätta vad du planerar, så berättar vi hur vi kan hjälpa till. Om det du söker inte finns listat bland våra tilläggstjänster, hör av dig ändå så ser vi vad vi kan göra.